Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Trots op De Bilt zaterdag 3 september van 10.00 tot 17.00 uur

3 september 2022 @ 10:00 - 17:00

De ondernemers van de Hessenweg-Looydijk zijn trots op hun De Bilt en dat willen ze laten blijken.

Zij organiseren daarom op 3 september van 10.00 tot 17.00 uur een evenement in het teken van verbinding. Er zijn uitnodigingen uitgegaan naar de sportverenigingen en andere verenigingen zoals koren. Zij krijgen de gelegenheid zich gratis te presenteren op een gezellige markt.

Trots Event concepts zal zorg dragen voor een mooie en kwalitatieve markt en een aantal sportclubs zullen proberen hun ledenbestand te optimaliseren.

Twee koren- Valsch en Gemeen en Spark of Joy- zullen een optreden verzorgen om te laten zien hoe fijn en ontspannen het is om samen te zingen. Kom kijken naar hun optredens om 11.30 en 14.00 uur tegenover de Wereldwinkel.

Ook de vrijwillige brandweer zoekt spuitgasten en zullen met mooi materiaal aanwezig zijn. De kinderen zullen hier volop van genieten is onze ervaring.

De combinatie van sport en zang met een gezellige warenmarkt zal voor eenieder aantrekkelijk zijn, er valt veel te ontdekken en genieten bij de diverse kramen. En gezellig een drankje of hapje nemen bij de leuke horeca in De Bilt maken het wel compleet. Inwoners van De Bilt we rekenen op jullie komst.

 

Gegevens

Datum:
3 september 2022
Tijd:
10:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Winkelcentrum Hessenweg-Looydijk
Hessenweg