Nieuwe Trots Gift store De Bilt.

nieuws

De Hessenweg in De Bilt is een mooie winkel en initiatief rijker.

Een flink aantal producten, van Trotsondernemers, zijn tijdelijk gehuisvest op nummer 164-166.

De Trotsmarkt is bekend van de evenementen op de 2de zondag van de maand bij Kasteel Groeneveld te Baarn. Vanwege het verbod op markten heeft organisator Rogier Engels gezocht naar een mooi en representatief winkelpand in de regio. De positieve sfeer en het niveau van de ondernemers aan de Hessenweg biedt de ruimte voor een breed gesorteerde cadeauwinkel. Circa 24 ondernemers bieden in een concepts store formule bijzondere en originele producten aan. De deelnemers hebben een plekje in de winkel ter beschikking gekregen en ingericht. De Store wordt dagelijks geleidt door Rogier Engels samen met 2 assistenten. Van kerstdecoratie tot heerlijke olijfolie en van knuffels tot woondecoratie. Een fijne sfeer en eerlijk advies maakt het een bezoek meer dan waard.

De winkel is geopend van Woensdag t/m Zaterdag van 09.30 tot 17.30, in december is de winkel ook op Dinsdag geopend. Trots Gift Store zal zeker tot eind Februari gevestigd zijn in De Bilt.

Vorig bericht
Bijou & me opent haar deuren
Volgend bericht
Wees loyaal koop op tijd lokaal

Related Posts

Niets gevonden.