Kwalitaria De Bilt nu open

nieuws
Een échte familiezaak is het geworden; Kwalitaria De Bilt. Vader Edwin, zoon Mike en dochter Denise zijn sinds dinsdag 2 april met trots hun eigen cafetaria geopend. Edwin runt zijn hele leven al cafetaria’s en Mike en Denise zijn er vanzelfsprekend ingerold.

Heerlijk eten voor iedereen

Wat kunnen buurtbewoners verwachten van Kwalitaria De Bilt? Volgens Edwin wordt het een plek voor iedereen of je nu 8 of 88 bent, alleen of met een gezin, iedereen is welkom. We voorzien iedereen van een heerlijke maaltijd. We hopen dat we van toegevoegde waarde worden in het dorp, waar iedereen met een glimlach binnenstapt en met een glimlach vertrekt. Daar werken we elke dag met hart en ziel voor!”

Voor elk wat wils

Wij zijn enthousiast over het assortiment: “Je kunt bij ons écht lekker eten. Zo maken we onze burgers
van Hollands MRIJ-rundvlees, beleggen ze met verse toppings en serveren ze op een biologisch broodje. In ons brede assortiment is aan het hele gezin gedacht. Complete maaltijden, burgers, friet, snacks, salades, belegde broodjes en een kindermenu; wij hebben voor elk wat wils. We hopen alle buurtbewoners te ontmoeten!”

Vorig bericht
HB Hairdressers & Beauty bestaat 25 jaar
Volgend bericht
Gezellig winkelen in centrum de Bilt

Related Posts

Niets gevonden.