HB Hairdressers & Beauty bestaat 25 jaar

nieuws

Wij feliciteren alle medewerkers van HB Hairdressers & Beauty met deze mijlpaal.

Op 22 maart 2019 bestaat de salon precies 25 jaar en heet nu Hairdressers & Beauty. In een pand van 240 m2, met 9 stylisten en 18 kappersstoelen, ontvangen Sandra en haar collega’s klanten uit gemeente De Bilt en ver daarbuiten. Zowel dames als heren.

De salon staat namelijk bekend om de topstylisten en kleurexperts: voor blondtinten, hair extensions en bruidskapsels moet je bij Hairdressers & Beauty aan Hessenhof 1-3 in De Bilt zijn.

Sinds de opening 25 jaar geleden werd Hairdressers & Beauty verkozen tot de leukste salon in De Bilt en tot leerbedrijf van het jaar. Sandra de Rijk is bij verschillende programma’s op tv geweest, en haar modellen hebben in landelijke tijdschriften gestaan. In 2018 werd de salon zelfs geselecteerd om deel te nemen aan de Fashion Week.

Bezoek www.hairdressersandbeauty.nl voor meer informatie over de knip- en kleurbehandelingen, de producten en het team.

Vorig bericht
Zeevishandel de Botter viert 33 jarig bestaan
Volgend bericht
Kwalitaria De Bilt nu open

Related Posts

Niets gevonden.